kookstudio

De inspirerende, professionele, ruime en gezellige Hapjezz Kookstudio is gevestigd in Keukenstudio Stormink aan Hoofdstraat 25 in het hart van Gorssel en ingericht met de modernste apparatuur.

In deze tijd van anderhalve meter afstand ontvangen wij maximaal 12 personen zodat wij de RIVM richtlijnen kunnen volgen

De Hapjezz Kookstudio is met zijn sfeervolle en gezellige uitstraling een uitstekende locatie om u te ontvangen voor culinaire kookworkshops, een feestelijke gelegenheid, een (vergader)lunch, Private Dining, een product presentatie of een zakelijke bijeenkomst, al dan niet met aansluitend een borrel, lunch of diner verzorgt door Hapjezz! 

Bent u op zoek naar een mooie inspirerende locatie om een dagdeel culinair en leerzaam in te vullen, informeer dan bij Hapjezz! naar de mogelijkheden en kom gerust een keer langs om de kookstudio te bekijken.

 

kookworkshop

Hapjezz Kookstudio en catering is vanaf 5 juni weer open!

Vanaf 5 juni is de kookstudio weer open voor kookworkshops! Alles binnen de Corona richtlijnen van het RIVM U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of het plannen van een kookworkshop of een catering
Lees meer...

private dinner

Private dinner

Uniek! Uw eigen privé restaurant! Reserveer voor uw gezelschap een privé diner in de veilige beslotenheid van onze sfeervolle Kookstudio in Gorssel of wij komen bij u thuis een mooi diner verzorgen.
Lees meer...

catering

Catering

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid! Hapjezz! staat klaar om lekkere hapjes of buffetgerechten voor u te bereiden, zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Uw wensen staan voorop; voor 10 gasten of voor meer dan 100 gasten. Alles is mogelijk.
Lees meer...

foto willink aangepast uitsnede 146x133pixels

Kunst proeven

In samenwerking met Kunsthistorica Drs. Frederike Upmeijer (NRC kunstreizen en de Vrije Academie) organiseren wij lezingen over Nederlandse Modern realistische kunst en/of architectuur voor groepen. Dit in combinatie met een lunch, High Tea, een diner of een kookworkshop voor een culturele en culinaire dag uit!
Lees meer...