Italiaans

Volop geïnspireerd door onze kookreizen in Toscane organiseren wij ook Kookworkshops Italiaans diner of een workshop Italiaanse Antipasti. 

Tijdens de kookworkshop Italiaans diner bereiden we 3 of 4 gangen heerlijke, eerlijke en pure Italiaanse gerechten, zoals verschillende soorten crostini, een vers pastagerecht, een vlees - of visgerecht en een Italiaans dessert.

Tijdens de workshop Antipasti bereidt u allemaal verschillende kleine Italiaanse gerechtjes die wij serveren op schalen, in glaasjes en op kleine bordjes. Bij deze workshop komt alles tegelijk op tafel en geniet u met uw gezelschap van de echte Italiaanse antipasti.

 

 

 

 

 

 

kookworkshop

Hapjezz Kookstudio en catering is vanaf 5 juni weer open!

Vanaf 5 juni is de kookstudio weer open voor kookworkshops! Alles binnen de Corona richtlijnen van het RIVM U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of het plannen van een kookworkshop of een catering
Lees meer...

private dinner

Private dinner

Uniek! Uw eigen privé restaurant! Reserveer voor uw gezelschap een privé diner in de veilige beslotenheid van onze sfeervolle Kookstudio in Gorssel of wij komen bij u thuis een mooi diner verzorgen.
Lees meer...

catering

Catering

Heeft u iets te vieren? Iedere gelegenheid is een goede gelegenheid! Hapjezz! staat klaar om lekkere hapjes of buffetgerechten voor u te bereiden, zodat u kunt genieten van uw feest met uw gasten. Uw wensen staan voorop; voor 10 gasten of voor meer dan 100 gasten. Alles is mogelijk.
Lees meer...

foto willink aangepast uitsnede 146x133pixels

Kunst proeven

In samenwerking met Kunsthistorica Drs. Frederike Upmeijer (NRC kunstreizen en de Vrije Academie) organiseren wij lezingen over Nederlandse Modern realistische kunst en/of architectuur voor groepen. Dit in combinatie met een lunch, High Tea, een diner of een kookworkshop voor een culturele en culinaire dag uit!
Lees meer...